Sunday, 24 July 2011

my new niece... :-)

24hb ni merupakan hari yang berbhagia cz my new niece da dilahirkan ke dunia yg fana...ececeecee...bertambah eden punya anak2 buah...dr 13 dah msuk 14...coming soon lg 2 org...InsyaAllah..hrp2 semua slamat..my niece beratnya 2.9 kg..excited sgt nk jumpa my niece ni...xsabau rasenya nk blik umah...huhuu..tp nk wt cane..tugas mesti diutamakan..untuk bangsa dan negara..hehe..mcm askar la plak aku ni..erm..sebenarnya akak aku ni da de 4 org anak..tp semuanya boboy..ank yg ke-5 ni..first2..scan punya scan..resultnya boboy gak..last2 kuarnya gegurlz..semuanya takdir Tuhan yang maha Esa..hepi sakan la akak aku tu..ngan aku2 pun hepi same..hik3..tercapai gak hasrat dia nk anak gegurlz..time dia pregnant dulu, akak aku ni suka melaram..melaram  sakan..beli baju-baju santek2.. baju baby pun nak yang gegurlz jugak..tp time scan, mak bidannya ckp ank laki...frust gak time tu..tp keajaiban tuhan..kuar2 gegurlz..hish..kagum aku ngan kekuasaan tuhan ni..aku plak cne nanti ek..nak anak boboy k anak gegurl..hahaha..tetiba angin gatal tu datang..shuhhhh..pegi jauh2..heehe..xkisah la boboy ke gegurl k..asal semua shat sejahtera dan dalam rahmatNya sentiasa..spesel tuk kak na and abg jay...congrates and hepi alwayzzz...love my famili....

                                                          cute baby gegurlz..

p/s: pic diatas tiada kena mengena dengan ank sdare aku...kan ashu dia ni blom blik..xde la pic real anak sdare aku tu..t da blik akan ku upload dalam blog ni..hehehe

Sekian...Adioooossssss..chow..peace

2 comments:

  1. 1st...hehe...nati kite blik tgk baby k.na ye acu ye...

    ReplyDelete
  2. nak ikut...nk ikut....hehe

    ReplyDelete